نــــــــــور

اَللّـــــــــهُ نــُـــورُ السَّــــمواتِ وَ الأَرضِ

نــــــــــور

اَللّـــــــــهُ نــُـــورُ السَّــــمواتِ وَ الأَرضِ

مشخصات بلاگ
نــــــــــور

" سَلامٌ عَلَی إل یاسِین "

منتظر مأیوس نیست. منتظر از درد هجر میسوزد

اما بشوق وصال سر زنده و امیدوار است .

انتظار یعنی امید به فردا

فردای وصال ...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

کرامت فاطمه (س) در کشور پرتقال

سه شنبه, ۴ فروردين ۱۳۹۴، ۰۵:۲۲ ب.ظ



در روستای فاطیما زیارتگاهی است که سالیانه در حدود ۶ ملیون نفر زائر مسیحی و غیره مسیحی به قصد زیارت و شفاخواهی از آن دیدن می کنند. در مورد این محل حرف و حدیث بسیاری وجود دارد.مسلمانان و مسیحی‌ها هر کدام اتفاق رخ داده در این محل را متعلق به خود دانسته و از معجزات دین خود می دانند.

واقعه ی فاطیما




در سال ۱۹۱۷ میلادی بانویی نورانی و تسبیح به دست بر سه کودک چوپان (دو دختر و یک پسر) ظهور می کند و از آن‌ها می‌خواهد که با تسبیح برای آمرزش گناهکاران دعا کنند. این خبر به گوش مردم اطراف می رسد. و چون مردم حرف آن‌ها را انکار می کنند، کودکان مردم را به محل ملاقات می برند. این بار آن بانوی نورانی که بعداً بانوی تسبیح دار نامیده می‌شود بر انبوه حاضران ظهور می کند. ملاقات با کودکان پنج بار تکرار می شود.در یکی از این ملاقات ها بانو از کودکان می‌خواهد که کلیسایی در محل ملاقات بنا شود. دو نفر از کودکان طبق پیش بینی آن بانو بعد از حدود سه سال به مرض طاعون فوت می کنند،لوسیا دختر سوم به کسوت راهبه(زن روحانی دین مسیح)در می‌آید و ۹۷ سال عمر می کند. و بعد از فوت در کلیسای مذکور به خاک سپرده می شود. اکنون خانه ی مسکونی این سه کودک به همان شکل گذشته در روستای فاطیما حفظ و محل بازدید و زیارتگاه زواران می باشد. هر سال عده ی زیادی ده‌ها کیلومتر با پای پیاده برای زیارت و گرفتن شفا به این زیارتگاه می آیند. عده ای زمانی که به محوطه ی زیارتگاه می‌رسند در مقابل آن زانو زده و مسافتی را با زانو طی می کنند. قسمتی هم مخصوص روشن کردن شمع می‌باشد که همیشه شلوغ است.
منابع مسیحی معتقدند که آن بانو حضرت مریم مادر حضرت مسیح بوده است.
ولی مسلمان معتقدند اوصافی که برای آن بانوی تجلی یافته برشمرده­اند عموما در مورد حضرت فاطمه صدق می­کند و بنابراین مسئله، روشن است که مصداق بانوی تسبیح به دست، حضرت فاطمه می­باشد. چرا که طبق روایات، تسبیح دانه دار ابتدا توسط این بانوی مقدس برای شمردن اذکار یاد داده شده توسط پدر بزرگوارش، پیامبر اسلام، در عالم اسلام مطرح گردیده است و دلیل محکمی وجود ندارد که در زمان حضرت مریم «ع»، برای شمردن اذکار، تسبیح بکار برده می­ شده است .

نظرات  (۱)

سلام برای تبادل لینک مظاحم میشم
اگه قبول میکنی بیا وبلاگم بگو

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی