نظر اندیشمندان غربی راجع به قرآن و رسول الله
شنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۵۷ ب.ظ
تولستوی نویسنده و فیلسوف اخلاق گرای معروف روسیه :
شخص شخیص پیامبر اسلام سزاوار همه گونه احترام و اکرام می باشد . شریعت پیامبر اسلام بعلت توافق آن با عقل و حکمت در آینده عالم گیر خواهد شد .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
واشنگتون ایروینگ نویسنده و کنسول آمریکا در اسپانیا :
تمام آیات قرآن محکم و پرمعنی می باشد و از روی شعور نوشته شده است بنابراین سندی که باعث تسلی قلب خودمان در دست باشد نداریم .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
کارل ماکس فیلسوف و سیاستمدار آلمانی الاصل قرن 19 :محمد مردی بود که … از میان مردم بت پرست با اراده ای آهنین برخاست و آنان را به یکتاپرستی دعوت کرد و در دلهای ایشان جاودانی روح و روان را بکاشت ، بنابراین او را نه تنها در ردیف مردان بزرگ و برجسته تاریخ شمرد بلکه سزاوار است که به پیامبری او اعتراف کنیم و از دل و جان بگوییم که او پیامبر خدا بود .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
ولتر فرانسوی :حضرت محمد بیگمان مردی بسیار بزرگ بود . وی جهانگشایی توانا ، قانونگذاری خردمند ، سلطانی دادگر و پیامبری پرهیزگار بود . او بزرگترین نقشی را که ممکن بود در مقابل چشمان مردم عادی ایفا کند در روی زمین ایفا کرد .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
پیر سیمون لاپلاس ، منجم ، ریاضیدان بسیار معروف فرانسوی :گرچه ما به ادیان آسمانی عقیده نداریم ولی آیین حضرت محمد(ص) و تعالیم او دو نمونه اجتماعی زندگی بشریت است . بنابراین اعتراف می کنیم که ظهور دین او و احکام خردمندانه اش بزرگ و با ارزش می باشد و به همین جهت از پذیرش تعالیم حضرت محمد(ص) بی نیاز نیستیم .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
گوته ، دانشمند ، شاعر و نویسنده معروف آلمانی :مندرجات کتاب قرآن … ما را مجذوب می کند و به شگفت می آورد و سر انجام به تعظیم و احترام بر می انگیزد .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
جورج برناردشاو ، بزرگترین نویسنده انگلستان :
من همیشه نسبت به دین محمد(ص) بواسطه خاصیت زنده بودنش نهایت احترام را داشته ام . به نظر من اسلام تنها دینی است که دارای آنچنان خاصیتی است که می تواند تغییرات گوناگون را به خود جذب کند و خود را با اشکال و صور هر عصر منطبق سازد . من درباره دین حضرت محمد(ص) چنین پیش بینی کرده ام که کیش او برای فردای اروپا قابل قبول خواهد بود همانطور که در اروپای امروز هم پذیرش آن آغاز شده است .
من معتقدم که اگر مردی مانند پیامبر اسلام فرمانروایی مطلق جهان عصر جدید را احراز کند طوری در حل مسایل و مشکلات جهان توفیق خواهد یافت که صلح و سعادتی را که بشر به شدت احتیاج دارد برای او تأمین خواهد کرد .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
پروفسور ویل دورانت ، مورخ و نویسنده آمریکایی :
اگر به میزان اثر این مرد بزرگ در مردم بسنجیم باید بگوییم که حضرت محمد(ص) از بزرگترین بزرگان تاریخ انسانی است وی در صدد بود سطح معلومات و اخلاق قومی را که از فرط گرمای هوا و خشکی صحرا به تاریکی توحش افتاده بودند اوج دهد در این زمینه توفیقی یافت که از توفیقات تمام مصلحان جهان بیشتر بود کمتر کسی را جز او می توان یافت که همه آرزوهای خود را در راه دین انجام داده باشد زیرا بدین اعتقاد داشت . محمد(ص) از قبایل بت پرست و پراکنده در صحرا امتی واحد به وجود آورد . برتر و بالاتر از دین یهود و دین مسیح و دین قدیم عربستان ، آیینی ساده و دینی روشن و نیرومند با معنویاتی که اساس آن شجاعت و منفعت قومی بود پدید آورد که طی یک نسل در یکصد معرکه نظامی پیروز شد و در مدت یک قرن یک امپراتوری عظیم و پهناور بوجود آورد و در روزگار ما نیروی مهمی است که بر یک نیمه از جهان حکومت دارد .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
ادوارد گیبن ، بزرگترین مورخ انگلستان در قرن 18 میلادی :
از اقیانوس اطلس تا کنار رود گنگ (در هندوستان) قرآن نه فقط قانون فقهی شناخته شده است بلکه قانون اساسی شامل رویه قضایی و نظامات مدنی و جزایی حاوی قوانینی است که تمام عملیات و امور مالی بشر را اداره می کند و همه این امور که به موجب احکام ثابت و لایتغیری انجام می شود ناشی از اداره خداست . به عبارت دیگر قرآن دستور عمومی و قانون اساسی مسلمین و دستوری است شامل مجموعه قوانین دینی ، اجتماعی ، مدنی ، نظامی ، قضایی ، جنایی ، جزایی و همچنین مجموعه قوانین از تکالیف زندگی روزانه تا تشریفات دینی اعم از تزکیه نفس تا حفظ بدن و بهداشت و از حقوق عمومی تا حقوق فردی تا منافع عمومی و از اخلاقیات تا جنایات و از عذاب و مکافات این جهان تا عذاب و مکافات جهان آینده ، همه را در بر دارد.
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
یوهان ولفگانگ گوته :هرگاه معنای اسلام تسلیم شدن به اراده خداوند جهان می باشد پس ما همگی در اسلام زندگی می کنیم و مسلمان می میریم .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════
ارنست رنان ، فیلسوف معروف فرانسویاز طریق سید جمال الدین اسد آبادی با اسلام و قرآن آشنا شد و علاقه فراوانی به قرآن داشت . او چندین رساله در مورد جنبه های زبان شناسی قرآن دارد حرف معروف ایشان درباره قرآن این است :
در کتابخانه شخصی من هزاران جلد کتاب سیاسی ، اجتماعی ، ادبی و غیره وجود دارد که اکثر آنها را بیشتر از یک بار نخوانده ام و چه بسا کتابهایی که فقط زینت کتابخانه من است ولی یک جلد کتاب هست که همیشه مونس من است و هر وقت خسته می شوم و می خواهم درهایی از معانی و کمال به روی من باز شود آن را مطالعه می کنم و از مطالعه زیاد آن خسته نمی شوم ، این کتاب قرآن کتاب آسمانی مسلمانان است .
═════════ ♥ೋღ☃ღೋ♥ ═══════════